Kelloseppä JHUUSKONEN

VALIKOIDUT TUOTTEET TUOTTAMAAN ILOA ARKEEN JA JUHLISTAMAAN ELÄMÄN TÄRKEITÄ HETKIÄ

Tuotemerkit

Swiss Military Hanowa

Swiss Military Hanowa rannekellot

Swiss Military Hanowa on aito sveitsiläinen kellomerkki, jonka rannekellot valmistetaan sveitsiläisiä kellonvalmistusperinteitä kunnioittaen. Vuonna 1963 perustettu Swiss Military Hanowa on tunnettu laadukkaista urheilu- ja lifestylekelloistaan, joissa sveitsiläinen ammattitaito yhdistyy vahvaan muotoiluun, suureen tarkkuuteen sekä kykyyn toimia haastavissakin olosuhteissa. Vuonna 1990 nimeen mukaan tullut Swiss Military korostaa Sveitsin armeijan arvoja tarkkuudesta ja kestävyydestä. Swiss Military Hanowan rannekellot valmistetaan aina korkealaatuisista materiaaleista, kuten kestävästä ruostumattomasta teräksestä, silikonista tai aidosta nahkasta, ja lähes kaikissa rannekelloissa on naarmuuntumaton safiirilasi. Rannekellojen koneistot tulevat johtavilta sveitsiläisiltä valmistajilta. Swiss Military Hanowan valikoima kattaa sekä naisten että miesten rannekellot, jotka sopivat yksilölliseen ja laatutietoiseen elämäntyyliin.

I-CLIP korttikotelot

I-CLIP Korttikotelot

KEVYT
– I-CLIP korttikotelot valmistetaan korkealaatuisesta patentoidusta Robutense™ komposiittihartsista. Materiaalion huipputekniikkaa ja siksi erittäin kevyt. Painoa on vain 6 grammaa, siis kevyempi kuin AA-paristo!

KESTÄVÄ
– I-CLIP korttikoteloissa käytetään vain parhaita nahkoja sekä materiaaleja. I-CLIP on erittäin elastinen ja joustava. Materiaali ei väsy vaan pysyy joustavana aina.

ERGONOMINEN
– I-CLIP korttikotelo on profiililtaan erittäin ohut ja sopii siksi lähes kaikkiin taskuihin. Pyöristetyt kulmat eivät riko vaatteita eikä naarmuta puhelinta. Kortteja koteloon mahtuu jopa 12 kpl.

I-CLIP korttikotelot valmistetaan kokonaisuudessaan Saksassa.

Bering

Bering rannekellot

Bering on kansainvälisesti tunnettu, muodikas tanskalainen rannekellomerkki, joka erottuu edukseen laadukkuudellaan. Bering-rannekellojen monipuolisesta valikoimasta löytyy kello jokaiseen tyyliin ja elämäntapaan. Bering-rannekellot ovat tyyliltään ajattoman kauniita ja kestäviä. Bering-kellojen muotoilussa yhdistyvät skandinaavinen, suoraviivainen muotoilu ja kestävät materiaalit ainutlaatuisella tavalla. Bering-rannekellojen designin inspiraation lähteenä toimii arktisten alueiden kauneus. Bering-kellot on nimetty tanskalaisen tutkimusmatkailijan Vitus Beringin mukaan.

Braun

Braun tuotteet: herätyskellot, sääasema ja herätyskello projektorilla

Braun herätyskellot ovat voittaneet lukuisia design palkintoja kuten iF awards ja Reddot Design awards. Valikoimasta löydät klassisista 70-90 -luvun herätyskelloista moderneihin diginäyttöisiin herätyskelloihin. Tuoteperheeseen kuuluu mm. herätyskellot, sääasema ja herätyskello projektorilla, joka valaisee kellonajan seinälle tai kattoon.

Korusuunnittelu Henna K

Korusuunnittelu Henna K

Käsityönä ammattitaidolla valmistetut uniikit korut laajasta valikoimasta. Yksiöllinen korujen suunnittelu ja valmistus myös asiakkaan toiveiden mukaan.

Muita tuotteitamme

 • Rhythm -herätyskellot
 • Käytetyt kellot
 • Huolletut kellot
 • Seinäkellot
 • Irtoparistot
 • Rannekkeet mm. Hirsch
 • Muut kellotarvikkeet

Tilauksesta

 • Kaiverretut laatat
 • Postilaatikkokyltit
 • Pokaalit
 • Kultasepän valmistamat uniikit korut

Kysy lisää rohkesti tuotteistamme!